Grammisgalan 2012


Igår var detGrammisgalan på Operan i Stockholm. Jag skulle dela ut årets jazzpris och åkte därför flög jag iväg till ett gig utan ett enda instrument och utan en massa reservklänningar i bagaget. (ja det kändes mycket konstigt). En klänning (Emmy design), pälsjacka…och ett gott humör 😉 Se grammisgalan på SVT-PLAY!
Det enda jag behövde göra var att säga med lite beslöjad röst; -Dom nominerade är….. samt; Priset går till….. Sen kunde festen börja.
Och bland de nominerade var bland anndra den helt grymma trombonisten Nils Landgren och legendar-har spelat på alla viktiga plattor typ- Georg Riedel, (Personligen trodde jag Nisse…) men priset gick till Tonbruket. Dom var coola, lirade grymmt, och var väldigt trevliga snubbar. Mysiga liksom. Dig it to the end! Läs mer om grammisgalan här!
Middag i samma hus. Jag var otroligt glad att Elisa var där med hela sitt band . Dom var nominerade till årets dansband. Elisa är en riktig kompis. Bara 20 år gammal och redan dansbandsdrottning.


Träffade Jessica Andersson . Hon är en sån stor stjärna och ändå alltid så vänlig.
Kvällen avslutades med djupa samtal med Regina Lund… En mycket begåvad kvinna. Hon spådde mig. Ruskigt spännande.
Så stängde restaurangen och jag vinglade hem.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *