Jazzbönan Idun rev kiosken i Markaryd

Vad har hänt i veckan? En himla massa vanligt stuff. Vi var med Carling family och spelade i Markaryd. Publiken var helt bindgalen och vrålade och skrek. Jag sågades itu till publikens jubel, och kom ut hel igen i ny klänning. Idun susade in i andra akten och sjöng smäktande i hemmagjord styling- vilken jazzböna! Svart klänning, prickiga strumpor, en stor blomma i håret och ett mycket tjockt illrött läppstift som hon rotat reda på i min sminkväska.
Sedan åkte vi till Gislaved. Samma procedur. Jonglering, lindy hop och lite Aint misbehaven mm. Supergalastämning.
Sedan var det hög tid att flyga till Luleå för mig.


Radioshow på P4 Norrbotten med Tomas Deutgen, Tomas Lundin, Anna Nea och Lasse Holm.

När jag lämnade Skåne sken solen och det var 12 grader varmt. Några timmar senare var jag i Luleå och det var mindre varmt. Snö mm. Värmen lät inte dröja . Lasse Holm levererade heta hits bl a Caneloni Macaroni.
Jag handlade en pälsboa i Luleå. Nu är det ju inte säsong för fuskpäls precis så den kostade verkligen inte mycket. 😉När jagkom tillbaka till Skåne hälsade jag på min mormor som bor i Lund och har varit sjuk. men hon var på bättringsvägen nu. 95 år, superpigg och glad.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *