Rösta på Gunhild som årets Skåning!


Gunhild Carling har blivit nominerad till årets skåning. Rösta!
Du kan rösta fram tom fredagen den 20/7.
Du röstar via kupong eller via SMS. Kupong hittar du i papperstidningen.
Kupongen skickar du in till Kvällsposten, Årets Skåning, 205 26 Malmö.
SMS skickar du till nummer 72200. Börja med att skriva 72200 Börja med att skriva KVP SKANING, gör ett mellanslag. Skriv namnet på den du röstar på. Glöm inte att uppge ditt namn och adress. Kostnaden är fem kronor/sms plus eventuell trafikavgift.
(ex:KVP mellanslag SKANING mellanslag NAMN PÅ DIN KANDIDAT mellanslag ditt eget namn mellanslag X-gatan X-stad mellanslag ev motivering)
GUNHILD CARLING: Foto: Emil Nordin
Jazzmusikern från Stockamöllan slog igenom med dunder och brak när hon uppträdde på “Allsång på Skansen” för två år sedan. Sedan dess har hon varit kommentator i “Dansbandskampen”, blivit hyllad av ex-presidenten Bill Clinton och gjort succé land och rike runt med sina underhållande shower. Carling vägrar lämna sitt älskade Stockamöllan och är en utmärkt ambassadör för Skåne. Utöver artisteriet arrangerar hon även en årlig jazzfestival hemma i – just det – Stockamöllan.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *