Gunhild Carlings show nådde feberhöjd (Helsingborgs Dagblad)

EJ_Carling_big_band_Landskrona

Gunhild Carling sprudlade av energi och glädje och publiken fick aldrig nog av hennes och Carling Big Bands show på torsdagskvällen. Detta var en riktigt massiv publiksuccé. Att inte boka Gunhild Carling och bandet till nästa års karneval vore ett tjänstefel.
Hon kom, hon showade, hon la Landskronapubliken för sina fötter. Gunhild Carling och Carling Big Band höjde karnevalstemperaturen till febernivå på torsdagskvällen.
Läs artikeln i HD

Karnevalsarrangörerna lärde sig två saker av torsdagens publiksuccé i scentältet på Kasernplan.

För det första går det inte att undvika att boka Gunhild Carling och hennes Carling Big band till nästa år.

För det andra måste man se till att ha ett dubbelt så stort tält med dubbelt så stor scen. För detta var utan tvekan karnevalens höjdpunkt hittills.

Det kom så mycket publik att tältet var sprängfyllt plus att man trängdes utanför för att få en glimt av scenshowen.

Och vilken show Landskronapubliken fick uppleva. Så mycket energi och så otroligt mycket feel good har det inte levererats hittills under hela karnevalen.

Och publiken tog Gunhild Carling till sina hjärtan. Jublet och bifallet varade i princip igenom hela showen och ville egentligen aldrig ta slut.

Gunhild Carling är ett fenomen som levererar swing och tradjazz i en häftig förpackning uppbackad att otroligt duktiga musiker.

I fyra läckra scenkostymer bjöd hon publiken på en multimusikalisk upplevelse. När man trodde man sett och hört allt så körde hon en ösig jazzlåt med solo på säckpipa.

– Detta var en fantastisk kväll. Vilken underbar publik det var. Jag har alltid drömt om att få spela så här i Landskrona men detta gick över all förväntan, sa en sprudlande glad Gunhild Carling efter showen.

Att beskriva den show som bjöds på bara några få rader går inte. Bästa rådet till er alla är att pallra er till karnevalen i Landskrona nästa år och se Gunhild Carling.

För vi vågar bara inte tänka tanken att arrangörerna skulle missa att boka. Det kan man förresten göra redan i dag för att vara säker på att få hit Stockamöllans stolthet.

Lars Möller
lars.moller@hd.se 0418-49 65 91

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *