Veckans låt ! The Song of the week! – I REMEBER OSLO now on Soundcloud

image

Jag önskar alla en trevlig Onsdag och fortsatt trevlig Vecka !!!
I remember Oslo är en Swingig melodi som jag komponerade för tre år sedan på ett hotelrum i Oslo. Livet är alltid tillfälligheternas spel. En kväll träffade jag goda vänner i Malmö. Bl a Ulf Rådelius, Anna-Lena Brundin och Tomas Deutgen. Ulf Rådelius gillade melodin och frågade om jag hade lust att göra ett projekt med stråkensemblen Musica Vitae.
Att möta och höra stråkensemblen Musica Vitae var en av mitt livs angenämaste upplevelse. Det var en dream come true att spela med dem.
Dom har ett underbart sound!!! www.musicavitae.com

Jag spelar väldigt Rough på trumpeten. Jag ville ha ett Cootie Williams sound. Nästa konsert skall jag nog ta det lite lugnare 🙂
Ha en fin dag!!

With this song I wish you all a happy wednesday.
I remember Oslo is a smooth jazz melody I composed a couple of years ago. In autumn 2015 I had the great pleasure to meet String Orchestra Musica Vitae. It was a dream come true for me to play with them. I wish I played smoother with my plounger. 🙂
I composed I remember Oslo a couple of years ago and I had the great great pleasure to meet and play with string orchestra Musica Vitae
Piano : Hans-Inge Magnusson
Drums: Håkan Persson

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *