Gunhild at Playstation Theatre with Postmodern Jukebox in NEW YORK 

buy ticket! 

🇺🇲Tonight I play at the Playstation Theatre on Broadway in New York. There are over 2000 tickets sold!!!!!! I can’t wait to see the band POST MODERN JUKEBOX and meet the audience. Then I go to LA to record a music video and then return to New York to play at the Feinsteins on the 22nd.

🇸🇪Ikväll skall jag spela på Playstation Theatre I new york för flera tusen personer. Jag har blivit inbjuden av amerikanska orkestern Postmodern Jukebox. Jag kommer spela material girl, never er gonna give you up, all about that bass mm

Jag skall åka till Los Angeles i morgon. Och spela in ett par musikvideos.

SEdan åka tillbaka till New York och spela på feinsteins 54 and below

Anledningen till att jag blivit uppmärksammad i USA av post modern jukebox och större scener är min YouTube kanal www.youtube.com/user/CarlingJazz, där jag i ett års tid gjort en timmes live tv program med vintage musik varje söndag.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *