Jazz under stjärnorna 13/7 Brantevik

Igår spelade Gunhild med sitt RED HOT CLUB band i Brantevik på Jazz under Stjärnorna. Det var en underbar stämning och fin succé. På programmet kunde man höra Sing Sing Sing, Hur har du det med kärleken idag, I got Rhythm och Do the Hucklebuck, och andra gamla slagdängor, blandat med Gunhilds egenkomponerade låtar.  På slutet komj Nils Landgren upp och det jammades tillsammans. Hela sessionet avslutades med en parad ut i publiken.

På piano Singe Magnusson, Måns Persson gitarr, Göran Schellin bas och Marcus Omberg trummor grorde ett otroligt svängigt komp och konserten hade två stående ovationer.

Trevligt uppvärmningsband var Pipps blue six som lirade tradjazz i en timme.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *