Danmarksturné, julplatta och Luleå


Den här veckan var jag med Red Hot Club på danmarksturné. Vi var i Silkeborg , (jag svängde om Köpenhamn på vägen och lirade på Bronshöj) och sedan var det Kolding. Underbara plat5ser! Solen sken och stämningen var på topp. Måns Persson på gitarr, Göran Schelin bas, Hans-Inge Magnusson piano , Marcus Omberg trummor samt undertecknad på diverse instrument och sång.

Måndag: Upp till Göteborg och fortsätta mixa julskivan på Bohus Studio tillsammans med Torgny Söderberg och Stefan.

Tisdag: Luleå! Radioshow med Tomas Deutgen på Radio Norrbotten. Grymt kul! Anne-Lie Rydé var gäst och hon gjorde jättesuccé med sina slagdängor. Publiken var i extas.

Onsdag: Billinge föreläsningsförening  hade bjudit in mig o Gerd till Kulturfabriken. Vi jammade på i en timme. Det var otroligt trevligt. Gerd framförde sitt nyskrivna pianosolo Löberöd Rag.(- Den e farligt lik Sweet georgia brown sa Gerd efteråt… o ja, det var den nog, men den var bra.)

Torsdag : Danmarksturné med Carling Family. Gamla goa låtar blandat med varieté

Ha en trevlig helg!

Kram

Gunhild

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *