Succé för nya Falsterbo-klänningen (Emmy Design)


I går var vi på Falsterbo jazzklubb Restaurang Havsnära i Höllviken. Carling family.. Det var en mycket trevlig kväll. Den långa turnén har gett en viss rutin vilket gjorde konserten bekväm. Vi åt gott, spelade, snackade med vänner. Jag hade Emmys nya klänning på mig. “Falsterbo-klänningen” . Den gjorde succé. Tack Emmy!


Bootblacks med Nanna i spetsen gjorde ett inhopp under kvällen som var mycket uppskattat. Dom lirade på låtar varav Linnea sjöng på den ena.


På slutet räckte jazzklubbens ordförande, Tommy Omfors över en sprillans nymålad tavla som i mitt tycke nog den snyggaste tavlan han målat hittills. Man tackar och tar emot. Men! Han lånar den av mig ett halvår för den skall vara med i en utställning uppe i Askersund.
Foton: Rikard Omfors, Gisela Cavalli Björkman Gilla Emmy på Facebook

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *