Danmarksturné

Danmarksturné med Gunhild Carling Hot Swing Quartet, eller Red Hot Club som jag även kallar detta härliga gäng!
I onsdags var vi i Hobro på en otroligt mysig restaurang invid kajen och hottade. Fullsatt och en med en väldigt liten scen där alla fick tränga ihop sig. Singe (som inte syns på bilden, för det är han som tagit fotot) lirade helt grymmt piano. lite Fats , lite Tatum. Måns “Django” Persson satte några helt outstanding Django-fraser, så det hela kändes mycket dejligt. Tack till den trevliga arangören Per Söndergaard som tog hand om oss så fint. I går var det Vejle Jazzclub. Otroligt fin konsertlokal. Det var så härligt och turnén har utom underbar publik även erbjudit många kulinariska sensationer (som alltid i Danmark) Nu skall vi spela på konservatoriet i Esbjerg. Sedan bär det hem till Sverige igen. Trevlig Helg 🙂

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *